Introduction » BLAGOVNE ZNAMKE » - - - PEBEO - - -

Blagovna znamka PEBEO


Akrilne barve Studio Acrylic XXL 40x20mlempty
40 tub 20ml Pebeo Studio Acrylic so akrilne barve na vodni bazi z žametno satenastim izgledom in odličnim prijemom na številne površine - platno, les, kovina in podobno.
Akrilne barve Studio Acrylic XXL 40x20ml
normal price 39.99 €

Cena 37.69 €


Akrilne barve Studio Acrylic START 10x20mlempty
10 tub 20ml + čopič Pebeo Studio Acrylic so akrilne barve na vodni bazi z žametno satenastim izgledom in odličnim prijemom na številne površine - platno, les, kovina in podobno.
Akrilne barve Studio Acrylic START 10x20ml
normal price 18.69 €

Cena 15.69 €


Čisto makovo olje PEBEOempty
Bistro olje iz makovega zrna PEBEO se proizvaja iz črnega maka. Idealno je za redčenje svetlih barv. Suši se počasi in veča sijaj. Priporoča se uporaba skupaj s sikativom.
Čisto makovo olje PEBEO
normal price 4.99 €

Cena 4.49 €


Rafinirano laneno olje PEBEOempty
Rafinirano laneno olje PEBEO za slikanje je pridobljeno iz ekstrakta lanenega semena. Olajšuje delo z oljnimi barvami in to zahvaljujoč svoji lastnosti, da zmehča barve. Ustvarja maso, ki se hitro
Rafinirano laneno olje PEBEO
normal price 3.49 €

Cena 3.14 €


Courtrai sikativ PEBEO empty
Courtrai sikativ PEBEO temelji na cirkoniju. Deluje tako na površini, kot tudi v globini. Pospešuje sušenje in je zelo učinkovit, vendar pa njegova uporaba zahteva previdnost. Je brezbarven in ne
Courtrai sikativ PEBEO
normal price 4.49 €

Cena 4.04 €


Terpentin olje PEBEOempty
Terpentin olje PEBEO je pridobljeno z destilacijo borove smole, izbrane vrste. Uporablja se kot razredčilo prvih barvnih slojev. Hranite stan od svetlobe, vendar ne dalj časa v zaprtem prostru.
Terpentin olje PEBEO
normal price 3.79 €

Cena 3.41 €


Oljna barva STUDIO XL - 200ml empty
Najmodernejše oljne barve sedanjosti. Barvite barve, ki se hitro sušijo in so pripravljene za predelavo že po treh dneh. Namenjene so slikanju na velikih površinah za tehniko olje na platnu.
Oljna barva STUDIO XL - 200ml
normal price 6.99 €

Cena 6.49 €


Oljna barva STUDIO XL - 37ml empty
Najmodernejše oljne barve sedanjosti. Barvite barve, ki se hitro sušijo in so pripravljene za predelavo že po treh dneh. Namenjene so slikanju na velikih površinah. INTENZIVNI odtenki PEBEO v 52
Oljna barva STUDIO XL - 37ml
normal price 2.49 €

Cena 2.24 €


Oljne barve STUDIO XL- set 10 x 20mlempty
Oljne barve v setu - visoka kakovost v 20ml tubah, pakiranje vključuje tudi čopič.
Oljne barve STUDIO XL- set 10 x 20ml
normal price 17.90 €

Cena 15.99 €

Francoska blagovna znamka PEBEO obstaja že od davnega leta 1919. Znamka je dobila ime po kemijski formuli "PbO", ki je osnova za barve, ki jih proizvajajo. Čez samo nekaj let so začeli s proizvodnjo oljne barve za olje na platnu, danes pa je PEBEO eno izmed vrhunskih podjetij v Franciji, ki proizvaja slikarski material. PEBEO je močna blagovna znamka na svetovnem trgu, ki proizvaja širok spekter proizvodov namenjen tako profesionalnim umetnikom, kot tudi za hobby program.

YmVhN