Introduction » 400 nasvetov za darilo » Komplet barv Hobby Line - Magic Marble


    

Komplet barv Hobby Line - Magic Marble

kreativni pribor

novo

 

Availability: Pri vas DOMA v 4 - 7 delovnih dneh
Product no.: KRL73600
Proizvajalec: C.KREUL
EAN code: 4000798736002
Cena without Tax : 9.59 €
Cena including Tax (22 %):
11.70 €

into the basket:
  pak  

Komplet barv Hobby Line - „Magic Marble“ 6 x 20 ml

Komplet vsebuje:

- 6 x marmorna barva Magic Marble z dozatorjem za nanos "kapljico po kapljico" (bela, rumena, rdeča, modra, zelena, črna)

- 1 x priročnik z navodili

Idealna barva za maramorni efekt. Lahko se uporablja na različnih materialih, kot je les, papir, umetni materiali, steklo, kovina, polistiren, tekstil. Odlična je za kreativno delo in pri dekoriranju velikonočnih jajc, sveč ter svilenih robcev.

Uporaba:

  • PRIPRAVA

Napolnite posodo z vodo (izberite velikost glede na predmet, ki ga želite okrasiti, tako da se lahko cel predmet potopi). Ko je posoda napolnjena z vodo, najprej pretresite flaško z barvo za marmorni efekt, nato nakapajte barvo v vodo. Vzemite drug odtenek in ponovite postopek. Naslednja kapljica naj bo na sredini predhodne barve. Postopek ponovite toliko krat, kolikor barv želite imeti.

  • SLIKANJE VZORCA

Več kot je kapljic barve v vodi, boljši bo efekt. V primeru, da je polistiren podlaga, ne devajte več kot 15 kapljic v vodo in ne več kot 4 odtenke.

Po kapljanju vzorca v vodo, vzemite leseno palčko in nežno premešajte barve, tako da dobite željeni vzorec.

Priporočamo uporabo 2-3 odtenkov, za izdelavo popolnega marmornega izgleda.

  • POTAPLJANJE

Predmet, ki ga želite dekorirati vzemite z leseno palčko in ga počasi potopite v vodo. Na polovici se ustavite za trenutek in predmet nežno obračajte, tako da se vzorec lepo prime na celoten predmet. Da se na predmet ne bi prijelo več slojev, nežno pihnite na površino vode preden boste predmet vzeli ven. Tako bo preostala barva ostala na robu posode.

Ko predmet vzamete iz posode, ga pustite da se posuši. Čas sušenja je odvisen od materiala predmeta, traja od 15 - 30 minut. Ko je predmet popolnoma suh, ga lahko obrišete.

ZmFmMmRm