Introduction » Slikarska platna » Slikarska platna na okvirju » Laneno slikarsko platno - 20 x 100 cm


        

Laneno slikarsko platno - 20 x 100 cm

slikarska platna - lan

novo

 

Availability: Pri vas DOMA v 4 - 7 delovnih dneh
Product no.: VXLPL_20x100
Pon - Pet: 08:00-16:00
Dostava GRATIS: Pri nakupu več kot 50€
Kakovost platna: Lan 400g/m² - prvorazredno platno
Telefon / Info: 01 / 777 4369
Izberite dimenzijo lanenega platna
Cena without Tax : 9.01 €
Cena including Tax (22 %):
10.99 €

into the basket:
  kom  

Poleg tega proizvoda priporočamo

Laneno slikarsko platno na okvirju

 

Prvorazredno slikarsko platno izdelano iz 100 % čistega lana,dva krat premazano z grundom . Gramaža platna je 400 g/m², ima srednje veliko strukturu (12,5 x 12,5 nití/m²) in je primerno  za vse tehnike slikanja (olje, akril, akvarel in tempere).

 

Univerzalna podlaga iz enega sloja naravnega lepila in dveh slojev grunda Gesso, zagotavlja da bodo na platno  dobro oprijele in akrilne in uljne barve. Gesso akrilna disperzija naredi platno odporno na vlažnost, in je zaradi tega elastično in dolgotrajno.

 

Kot platno, je tudi okvir  proizvod čistih, naravnih materialov. Izdelano je iz lahkotnih ampak čvrstih deščic iz smrekovega lesa, iz ekoloških gozdov. Okvir je fino obdelan, brez vozlov in ni tveganja da bi se vam v prst zabodel trn.

 

Dimenzije okvirja so 3,5 x 2 cm. Zahvaljujoč kvalitetni srednji deščici (pri večjih platnih je postavljena tudi vertikalna deščica) je visokostabilen. Vsako naše slikarsko platno v pakiranju ima tudi kline iz bukovega lesa.

 

Vsa platna so tovarniško zapakirana, da bi bila k vam dostavljena brez kakršnih koli poškodb.  Prvorazredna kvaliteta! Ni kitajska proizvodnja!

ZTk1Mjc