Introduction » Hobby » Slikanje po številkah » Slikanje po številkah EIFFLOV STOLP – Level Profi


    

Slikanje po številkah EIFFLOV STOLP – Level Profi

set za slikanje po številkah ARTMiE

akcija

 

Availability: Pri vas DOMA v 6 - 8 delovnih dneh
Product no.: XONCHCT104
Proizvalajec: ARTMIE
Izberite dimenzijo Paint By Numbers
normal price 14.90 €
Cena without Tax : 8.93 €
Cena including Tax (22 %):
10.90 €

into the basket:
  kos  

"Če izberete možnost brez okvirja, vam bomo poslali platno, ki ne bo napeto na leseni okvir. Priložen je celoten komplet za slikanje po številkah."

.

Iščete način, kako biti ustvarjalni in se hkrati zabavati?
Obiščite našo spletno stran in odkrijte različne motive za slikanje po številkah. To je najljubša zabava tako za otroke kot za odrasle, zahvaljujoč kateri se bo umetnik prebudil v vas.

 

Zakaj bi začeli s slikanjem po številkah? Slikanje izboljša koncentracijo, razvija ročne spretnosti in koordinacijo gibov, spodbuja ustvarjalnost in vidno izboljša razpoloženje. Ta nova, sodobna hobi tehnika - slikanje po številkah - pridobiva vse več podpornikov tudi v Sloveniji. Prepustite se vsakodnevnemu stresu in si dovolite barvno terapijo. Rezultat bo lepa slika, ki vam bo leta prinesla zadovoljstvo.

 

Likovni set za slikanje je pripravljen za uporabo in ga lahko uporablja kdorkoli, ne glede na predhodne izkušnje s slikanjem. Kako ga uporabiti? Izberite motiv slike, ki ga želite naslikati s pomočjo tehnike slikanja po številkah. V paketu boste našli tudi PROFI bombažno slikarsko platno, tradicionalne italijanske izdelave in velike gramature 320 g/m². Na njem boste našli natisnjena polja s številkami, na katerih boste slikali. Poleg tega je slikarsko platno ARTMIE® postavljeno na okvir in pakirano v EZ, pri njegovi izdelavi pa je poudarek na kakovosti.

 

Platno je pripravljeno z več plastmi akrilnega temeljnega premaza in postavljeno na trden okvir iz smrekovega lesa. Niti vam ne bo treba skrbeti, katere odtenke izbrati. V kompletu so tudi kakovostne akrilne barve v lončkih (3 ml), pomešane natančno v odtenkih, ki so potrebne za vašo sliko. Skupaj s platnom in barvami boste dobili tudi navodila za uporabo z razlago, kako slikati po številkah. Akrilnih barv v lončkih ne smete razredčevati z vodo, saj bodo izgubile pokritost.

 

Maľovanie podľa čísel

 

Bonus: V vsak komplet za slikanje po številkah vam bomo spakirali tudi 3 slikarske čopiče za slikanje različnih velikosti, za še lažje slikanje. In da bomo vaše delo pripeljali do popolnosti, bomo poskrbeli tudi s praktičnimi klini, ki okvir še bolj pritrdijo in zategnejo platno.

 

S temi slikarskimi kompleti se lahko otroci in odrasli postopoma naučijo slikati - zahvaljujoč obstoju treh ravni zahtevnosti, ki se razlikujejo po velikosti, številu polj in zahtevnosti slike. Organizirajte skupinsko slikanje in se zabavajte s svojimi najdražjimi ali pa izberite te komplete kot ustvarjalno dejavnost na različnih prireditvah ali za teambuilding. Komplet za slikanje po številkah je idealno ustvarjalno presenečenje za prijatelje in vaše bližnje. Z njim lahko razveselite starše, primeren pa je tudi kot darilo za mladoporočence. Set je narejen v EZ.

 

LASTNOSTI IZDELKA:
 

 • kakovostno bombažno slikarsko platno PROFI, izdelano za ARTMIE® v italijanski tovarni, z veliko gramaturo 320 g/m², na katerem so natisnjena oštevilčena polja
 • 3 slikarski čopiči s sintetičnimi vlakni različnih velikosti
 • lončke s kakovostno akrilno barvo, pripravljene za slikanje
 • vzorec za slikanje po številkah z razlago
 • na voljo v različnih dimenzijah
 • različne ravni zahtevnosti
 • Če izberete možnost brez okvirja, vam bomo poslali platno, ki ne bo napeto na leseni okvir. Skupaj s platnom vam bomo poslali: zmešane barve v lončkih, kakovostne slikarske čopiče ARTMIE, model slike in navodila za slikanje

ZGM0OTJ